Artistieke fotoshoot als persoonlijk cadeau voor Kerst

Ook dit jaar hebben we veel artistieke fotoshoot mogen maken waarvan de foto’s uiteindelijk onder de kerstboom terecht zijn gekomen komen als ultiem persoonlijk kerstcadeau. Voor een aantal dames hebben we een mooie uitvergrotingen van mogen maken op hout en/of op canvas, voor anderen maakten we en tastbare en bijzonder mooie fotoalbum.

Veel persoonlijker kan een kerstcadeau bijna niet zijn. Sommige dames hebben bijna twee maanden hun mond moeten houden over hun kerstcadeau tegenover hun partner, terwijl de laatste dame nog erg veel moeite moest doen om haar uitvergroting nog op tijd ingepakt en al onder de kerstboom te krijgen. De laatste artistieke fotoshoot hebben we het afgelopen weekend nog gemaakt dus dat was wel heel krap om uit deze serie ook nog eens een uitvergroting te laten maken. Maar…. voor zover wij hebben begrepen is het uiteindelijk toch allemaal weer gelukt.

Hoewel wij tussen de kerstdagen en de jaarwisseling bepaald niet stilzitten qua fotografie, staan de eerste volgende artistieke fotoshoots pas in de eerste week van het nieuwe jaar ingepland. Maar gelukkig schiet dat alweer aardig op en voordat we het weten gaan we dan alweer richting Valentijnsdag. Een andere mooie gelegenheid om je partner eens goed te verrassen met een bijzondere uitvergroting of fotoalbum van jezelf. Toch?

Bekijk ons portfolio van artistieke fotoshoots eens en/of lees eens wat uitgebreider over onze manier van fotograferen van een artistieke fotoshoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *