New born fotografie

New born fotografie

Voor een vader en een moeder is niets zo mooi als de geboorte van hun kind. Vol trots worden de eerste foto’s met de mobiele telefoon gedeeld via Facebook en wat al niet meer. Maar zijn dit ook de foto’s die je uitvergroot aan de muur wilt hangen en die de herinnering voor later moeten worden? Wij maken graag een mooie fotoreportage van uw mooie baby en nemen daar alle tijd voor.

Klein wonder

Een fotosessie met een pasgeboren baby voelt als het vastleggen van een groot wonder. De manier waarop de baby in je armen ligt, hoe vredig de baby ademt en hoe klein de teentjes zijn; dat zijn kostbare dingen die je herinneren aan het moment dat de baby ter wereld kwam en je het wondertje voor het eerst kon vasthouden en bekijken. Newborns worden binnen de eerste twee weken gefotografeerd (beste periode 6-10 dagen oud). Op deze leeftijd zijn ze nog heel erg slaperig en zijn nog mooi flexibel om die mooie curl-pose te verkrijgen, dit hebben ze namelijk maar een paar dagen.

newborn_fotografie_door_eckhardt_fotografieFotoshoot in je eigen huis

Voor een babyshoot komen we graag naar uw eigen huis toe met onze fotocamera en accessoires zoals verschillende achtergronden en kleden. Omdat we bij newbornfotografie uitsluitend gebruik maak van bestaand licht, zoeken we in jullie huis een plek waar mooi natuurlijk licht naar binnen valt. Een licht moment van de dag is daarom aan te bevelen.Een babyshoot kan zowel in eigen huis plaatsvinden maar ook in onze thuisstudio is iedereen van harte welkom.

Onze thuisstudio

Iets oudere baby’s zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze eigen thuisstudio. In onze huiselijke sfeer voelt de nieuwe wereldburger zich snel thuis in het bijzijn van papa en mama. Leuk voor later, leuk voor thuis aan de muur maar zeker ook een mooi geschenk voor opa en oma.

Zwanger of net bevallen? Gefeliciteerd! Woont u in Nederland, dan heeft uw zorgverzekeraar u vast voorzien van een kraampakket, vol met watten, verbanden en luiertape. Heel prettig natuurlijk, maar het zou kunnen dat u deze materialen uiteindelijk niet nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat u in het ziekenhuis bent bevallen. Gooi uw ongebruikte kraammaterialen (ook aangebroken verpakkingen) dan vooral niet weg, want u kunt er de levens van andere baby’s en kraamvrouwen mee redden! Klik rechts onder op de banner van Stichting Baby Hope voor meer informatie.