De boeiende wereld van de cosmetica

Werken voor Creative Cosmetics, het snelstgroeiende cosmeticabedrijf in Nederland, is voor Wilco een beleving op zich. Met inmiddels bijna 20 vrouwelijke collega’s die stuk voor stuk enorm betrokken en creatief zijn, is geen dag hetzelfde. Creative Cosmetics maakt een stormachtige groei door en het eind is nog lang niet in zicht. Wilco heeft zich inmiddels alweer weken in de wereld van de cosmetica gestort en weet inmiddels aardig goed waar al die kwasten en potjes voor zijn.

Als fotograaf en videograaf (ZZP) is hij betrokken bij o.a. alle reclame-uitingen van de webshop van Creative Cosmetics, hun populaire Facebookpagina, Instagram account en hun YouTube kanaal. Van productfotografie tot complete videoproducties. Het is elke dag weer een belevenis. Het is echt een fantastisch bedrijf met een geweldige doelstelling, missie en visie.

Het succes zit ongetwijfeld in de eerlijkheid van het bedrijf en in de eerlijkheid van de producten. Geen dier die gebruikt wordt als wandelend make-uppalet. Gewoon make-up uit de natuur. Make-up die lief is voor de aarde en ook nog eens lief is voor jou! Ook als je geen gevoelige huid hebt, zal je verbaasd staan van het resultaat. De 100% natuurlijk mineralen make-up maken je niet alleen mooi maar de mineralen zuiveren je huid en zetten het herstelproces in werking. Wilco heeft inmiddels meerdere make-overs gefotografeerd en gefilmd dus hij kan er inmiddels over meepraten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *