De start van het bruidsseizoen voor Eckhardt Fotografie

Vandaag overdag heerlijk gewerkt voor Creative Cosmetics, in de avond voor een mooie zwangere dame en nu gaan we ons klaar maken voor de start van ons bruidsseizoen. Morgen gaan we onze eerste bruiloft van dit jaar fotograferen en ons bruidsseizoen loopt dit jaar (tot op heden) tot eind augustus. Prachtige, en totaal verschillende, bruiloften in het verschiet en daar houden wij van.

We hebben een enorme variatie aan fotografie opdrachten en dat houdt ons scherp en maakt ons werk ook zo heerlijk veelzijdig. Morgen staan we weer voor de eerste keer als duo op een bruiloft na de geboorte van onze mooie zoon. Spannend in die zin, maar anderzijds ook weer vertrouwd om samen een bruiloft te fotograferen.

Met een beetje geluk blijft het droog en laat het zonnetje zich nog even zien zoals vanmiddag. Dan kunnen we een mooie trouwfoto’s maken in de buitenlucht. Dat heeft toch altijd wel onze voorkeur.

De accu’s liggen in de oplader. Geheugenkaartjes worden geformatteerd, lenzen poetsen, batterijen voor de flitsers worden bij elkaar verzameld en de fototassen worden ingepakt. Morgenochtend starten we vroeg in Zoetermeer en eindigen op de feestavond in Rotterdam. We hebben er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *