Eckhardt Fotografie doet even rustig aan

Barbara is inmiddels 35 weken zwanger en dus wordt het hoog tijd om tijdelijk een stapje terug te doen qua fotografie. De laatste weken heeft ze al bijna geen fototoestel meer aangeraakt maar het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet kan gaan dus ze heeft het nog wel met enige regelmaat geprobeerd of was in ieder geval erg betrokken bij de fotoshoots die Wilco maakte in de thuisstudio en op locatie.

Vanmiddag tijdens een lunch aan het water in het Westbroekpark, hebben we maar eens flink gefilosofeerd over de toekomst van Eckhardt Fotografie nadat onze zoon is geboren en het zwangerschapsverlof van Barbara verstreken is. Uiteraard is dit niet in een uurtje besloten en hebben we te maken met flink wat andere factoren en randzaken die niet geheel onbelangrijk zijn 🙂

Toch waren we er al snel over eens dat de fotografie voor ons beide zoveel energie en voldoening geeft dat we uiteraard verder gaan met Eckhardt Fotografie. Wel gaan we trachten meer structuur in Eckhardt Fotografie te brengen, mogen we best een beetje selectief gaan worden en moeten we misschien toch, in de nabije toekomst,  op zoek naar een aparte ruimte voor onze fotostudio.

Genoeg om over na te denken maar eerst gaan we ons bezighouden met de naderende gezinsuitbreiding. Tot die tijd zullen we alle geplande afspraken voor fotoshoots in de buitenlucht en bedrijfsfotografie op locatie natuurlijk nakomen voor zover de bevalling zich nog niet aandient 🙂

Alle aanvragen voor een fotoshoot in onze thuisstudio zullen we niet voor 15 augustus 2017 kunnen inplannen. Newborn fotoshoots aan huis zullen we ook niet kunnen uitvoeren tot nader order. Bedrijfsfotografie en fotoshoots in de buitenlucht zullen we vooralsnog per aanvraag beoordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *