Een fotoshoot van je mooie zwangere buik


Het maken van zwangerschapsfoto’s blijft voor ons vooral liefdevol en dankbaar om te doen. De trotse vrouw met haar handen om haar mooie dikken buik heen, een even zo trotse papa in spe die zijn hand op de zwangere buik legt, de ‘grote’ broer of zus die een kusje op de buik van mama geeft of zelfs de hond die waakt over de zwangere buik. Het zijn stuk voor stuk foto’s waar warme herinneringen aan worden beleeft, zelfs jaren later.

Zwangerschapsfotografie is altijd een belevenis voor de zwangere vrouw en eventuele partner. Voor ons, als fotografen, is het vaak niet anders. Geen enkele zwangere vrouw is hetzelfde en elke dikke buik heeft een eigen vorm en kleur. De afgelopen periode hebben we weer een aantal mooie zwangerschapsfoto’s kunnen maken in onze thuisstudio maar ook in de open lucht. Mooie ervaringen en vooral dankbare reacties.

Een foto maken van je mooie buik tijdens de zwangerschap is voor veel vrouwen een bijzondere gebeurtenis. Een zwangere buik is op z’n mooist rond de 32 weken van de zwangerschap. Wij maken onze foto’s in veel gevallen in onze thuisstudio in een zeer ontspannen sfeer zonder enige tijdsdruk of verplichte poses.

Wil jij ook mooie foto’s van je zwangere buik? Laat je verrassen door onze voordelige prijs voor een zeer uitgebreid pakket van mooie foto’s in hoge resolutie.

Eckhardt Fotografie steunt stichting Baby Hope

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *