Een middagje filmen in Studio Royale van fotograaf Steven Bemelman

Afgelopen week was Wilco in de prachtige studio Royale van Steven Bemelman in Noordwijkerhout om te filmen voor Creative Cosmetics. Ruim 500 vierkante meter studio, 7 meter hoog + krachtstroom + professioneel licht + keuken + visagie-ruimte en…. een prachtige papegaai.

Het is een snoepwinkel voor elke fotograaf en we hebben onze ogen dan ook goed de kost gegeven. Fotograaf Steven Bemelman is van de ‘oude stempel’ en verliet de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst/Fotografie in 1978 en is inmiddels al ruim 22 jaar een topfotograaf die in één woord genoemd wordt met topmerken als Hasselblad en Broncolor.

Afgelopen week hadden we slechts een paar vierkante meter nodig om te filmen maar in vergelijking met de voorgaande locaties was dit toch wel een verademing. Perfecte apparatuur zorgden voor een prima opname en binnen een aantal uur werden maar liefst 20 korte video’s opgenomen die na mijn bewerking hun weg zullen vinden naar de verschillende social media kanalen van Creative Cosmetics zoals Facebook (bijna 100.000 volgers!), YouTube en Instagram en uiteraard ook op de website van Creative Cosmetics.

Het is prachtig werk om voor Creative Cosmetics alle foto’s en video’s te mogen maken. Een geweldig bedrijf en geweldige collega’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *