Een mooie bruiloft in Enschede

Wij houden wel van een emotionele bruiloft en die hebben we afgelopen vrijdag gekregen ook. Dit keer eens niet onze eigen vertrouwde omgeving maar Enschede was de plaats van handeling en dat was vanzelfsprekend vanuit Den Haag een aardig ritje heen en weer. Met een uitzondering in Drenthe, enige jaren geleden, fotograferen we normaal gesproken bruiloft in het gebied tussen Leiden, Gouda, Rotterdam en Den Haag in maar voor deze bruiloft in Enschede hebben we een uitzondering gemaakt.

De bruid was ooit de tweede lerares van onze Daisy op school en nu kunnen we zeggen dat ze één van de beste en leukste leraressen was die Daisy tot nu toe heeft gehad. Na dat schooljaar verhuisde ze naar Enschede om te gaan samen wonen met haar vriend. Toen we enige tijd geleden gevraagd werden om hun huwelijk te fotograferen, hoefden we niet al te lang na te denken ook al was het voor de eerste keer dat we onze jongste zoon Nolan een hele dag moesten achterlaten en dat was natuurlijk wel een hele opgave.

De gezinssamenstelling is enigszins vergelijkbaar met die van ons en ook op het emotionele vlak was er weinig verschil te merken dus de tranen vloeiden rijkelijk tijdens de huwelijksceremonie en dat was bijzonder om te zien. Twee prachtige mensen hebben elkaar uiteindelijk gevonden en gaven elkaar hun JA-woord ten overstaande van familie en naaste vrienden met naast hun drie prachtige kinderen. Plaats van handeling was Parklocatie de Jaargetijden in Enschede. Een prachtige locatie met prima bediening en, niet zo verrassend: Grolsch op de tap 🙂

Het eten was subliem en de feestavond was vergelijkbaar met de goeie jaren van Crazy Piano’s, in één woord fantastisch. Maar…. natuurlijk waren we ook weer blij dat we uiteindelijk weer ruim na middernacht weer thuis waren waar onze jongste zoon geen seconde zonder zijn oudste zus hoefde te zijn die dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *