Bruidsfotograaf in Den Haag

 

Bruidsfotografie

De mooiste dag uit je leven op een bijzondere wijze vastgelegd voor een tastbare herinnering. Met twee fotografen beleven we elke bruiloft zeer intensief en zijn we in staat om een zeer uitgebreide huwelijksreportage te maken tegen relatief lage kosten.

De kosten van een bruidsreportage kunnen enorm verschillen. De gevestigde vakfotografen vragen vaak erg hoge bedragen voor hun reportage en zijn dan ook nog eens beperkt beschikbaar tijdens de trouwdag of ze maken een gelimiteerd aantal foto’s. Wij zijn niet zo van de limieten en stellen graag al onze foto’s digitaal beschikbaar zonder een addertje onder het gras en zonder kleine lettertjes.

Wij beleven elke bruidsreportage intens en werken op een ongedwongen manier intensief samen zodat we de hoofdrolspelers kunnen vastleggen met twee fotocamera’s waardoor we naast de bekende trouwfoto’s ook de leuke gebeurtenissen rondom het bruidspaar op beeld kunnen vastleggen.

Zo is het opmaken en aankleden van de bruid vaak een gewild fotomoment terwijl ook de bruidegom en/of bruidskinderen op een andere locatie gelijktijdig gefotografeerd kunnen worden. De aankomst van de bruidegom bij het huis van de bruid komt op twee verschillende manieren in beeld en eventueel worden ook de bruidskinderen even beziggehouden bij het maken van de bruidsfoto’s in het park, tuin, strand of welke andere fotolocatie dan ook. Handig toch?

Bruidsfotografie is geweldig om te doen en we steken al onze energie erin. Hieronder enkele voorbeelden van bruidsfoto’s die we de afgelopen periode hebben mogen maken.

[nggallery id=3]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *