Low key belichting bij artistieke fotografie

Dat onze artistieke fotoshoots zo enorm populair zijn vinden wij natuurlijk meer dan prettig. Artistieke fotografie is een spel van licht en schaduwen. Zonder schaduw ziet een foto er vaak maar wat vlak uit. Bij een low-key foto kun je perfect spelen met licht en schaduw en zeker in een studio kun je precies bepalen waar jij wilt dat zowel het licht als de schaduw valt.

Omdat het model bij artistieke fotografie vaak schaars gekleed is kun je met low key belichting een mystiek beeld creëren van de foto die tot de verbeelding spreekt. Op de foto zelf zie je dus niet alles van het lichaam maar gek genoeg zorgen onze hersenen dat het beeld compleet wordt gemaakt. Kijk maar eens naar ons portfolio van onze artistieke fotografie. Onze hersenen doen hun werk echt goed 🙂

Veel modellen die bij ons komen voor een artistieke fotoshoot in lingerie of naakt, doen dit om één of meerdere foto’s cadeau te doen aan hun partner. Vaak in de vorm van een uitvergroting of een fotoalbum. We zijn daarom alweer flink bezig met de fotoshoots voor de Kerst. De mooiste foto zal op een flink formaat canvas onder de boom komen te liggen of misschien we een prachtig fotoalbum.

Ruim op tijd dus en daar houden wel wel van 🙂 De maand november is al flink vol met fotoshoots in onze thuisstudio en ook voor december en januari zijn er alweer een aantal fotoshoots ingepland. 2018 staat eerder voor onze deur dan we denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *