Over ons

Eckhardt Fotografie

Barbara & Wilco Eckhardt vormen samen Eckhardt Fotografie. We zijn een bijzonder goed ingewerkt duo. Onze combinatie van ideeën, gedeelde interesse en intense liefde voor de fotografie, zorgen voor een vrij uniek concept van fotografie waar we graag mensen blij mee maken zonder dat hiervoor de hoofdprijs moet worden betaald.

Wilco is een rasechte Hagenees en met zijn bouwjaar 1968 duidelijk de oudste van het stel. Wilco is specialist op het gebied van alle vormen van bedrijfsfotografie en stockfotografie. In de fotostudio houdt hij zich niet alleen bezig met productfotografie maar behaald hij ultieme resultaten op het gebied van artistieke naakt- en lingeriefotografie. Naast fotografie maakt Wilco ook korte videoproducties voor bedrijven, verenigingen, producten en de razend populaire vlogs voor elke vorm van sociaal media.

Barbara is met haar bouwjaar 1985 de jongste en de mooiste. Misschien komt het door het leeftijdsverschil maar we vormen sinds 2009 een onafscheidelijk getrouwd koppel dat elkaar blindelings aanvoelt en dat is terug te zien in onze fotografie. Barbara’s fotografie specialiteiten liggen vooral bij de zwangerschapsfoto’s, new born fotografie en de bruidsreportages maar is uiteraard ook graag in de natuur te vinden. Naast fotografie is Barbara erg thuis in het maken van fotoalbums voor elke gelegenheid.

We houden van een ongedwongen sfeer en bespreken graag vooraf ieders verwachtingen van een fotoshoot of reportage.

In onze thuisstudio is de sfeer ongedwongen en gastvrij. Alle ruimte om in een ontspannen sfeer de mooiste foto’s te maken voor iedere gelegenheid.

Onze thuisstudio

In een handomdraai maken wij van onze woonkamer een professionele fotostudio. Onze thuisstudio beschikt over verschillende achtergronden, professionele studioflitsers en een grote collectie toebehoren. Een portret- of artistieke fotoreportage kan zo op een ongedwongen sfeer in een huiselijke omgeving worden gemaakt zonder dat we de huur van een bedrijfspand hoeven te verrekenen met de prijs van de reportage. Voor grotere groepen kiezen we vaak de buitenlucht maar kunnen we op verzoek en tegen meerprijs ook uitwijken naar grote fotostudio’s in de regio.

Eckhardt Fotografie staat als bedrijf officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Fotoshoots in onze thuisstudio vinden meestal in de avonduren of in het weekend. Overdag zijn we voornamelijk bezig met bedrijfsfotografie, bruidsfotografie of andere opdrachten.

De bruidsreportage

Met twee fotografen beleven we elke bruiloft zeer intensief en zijn we in staat om een zeer uitgebreide huwelijksreportage te maken tegen relatief lage kosten. Met twee camera’s kunnen we de hele huwelijksdag vanuit meerdere posities prima in beeld brengen. De één start de dag bij het aankleden bij de bruid, de ander bij de bruidegom. Maakt de één de foto’s van het overhandigen van de trouwringen, de ander maakt op dat moment een foto van moeder of oma die net een traantje wegpinkt. Het resultaat is een ultieme vastlegging van misschien wel de belangrijkste dag in je leven.

Na de huwelijksreportage bewerken we alle foto’s optimaal en binnen een week stellen we ze allemaal digitaal beschikbaar zonder bijkomende kosten. Indien gewenst kunnen we, in samenspraak met het bruidspaar een mooi trouwboek samenstellen.

Maak eens een vrijblijvende afspraak met ons om jullie wensen te bespreken.

Evenementen en bedrijfsfotografie

Naast bruidsfotografie en fotograferen in onze thuisstudio worden we ook met grote regelmaat gevraagd om reportages te maken van de meest uiteenlopende gebeurtenissen. Zo hebben we inmiddels ervaring met sportwedstrijden, openingen van winkels, bedrijfsfotografie, begrafenissen, carnaval, doopdiensten, bedrijfsuitjes, sinterklaasfeesten en kinderverjaardagen om maar wat te noemen.