Samen voor de camera in eigen thuisstudio

Al enkele jaren zetten we wekelijks leuke stelletjes op de foto tijdens zwangerschapsshoots in onze thuisstudio en gisteren waren we zelf aan de beurt. Als we dan toch nog een kind verwachten, dan moeten we natuurlijk ook samen op de foto op de manier zoals wij graag fotograferen. Andrea bracht uitkomst en heeft in ons eigen huis een erg mooie fotoreportage gemaakt.

De creativiteit van Andrea draait al maanden op volle toeren en we hebben al jaren ‘een klik’. Op het gebied van fotografie maakt ze grote stappen en kortgeleden hielp ze ons uit de brand door samen met Wilco een bruiloft te fotograferen omdat Barbara op dat moment in het ziekenhuis lag.

Leergierig als ze is wilde ze graag ook haar kennis en kunde in de studiofotografie verbeteren en dit was dan ook een uitgelezen kans om dit te combineren met een zwangerschapsshoot van ons. Hints, tips en praktijkervaring aan de ene kant, mooie foto’s aan de andere kant en vooral ook een avondje plezier.

Andrea en Wilco hebben elkaar ooit leren kennen in de tijd dat bloggen door heel Nederland gedaan werd op Web-log.nl. Dat moet minimaal 15 jaar geleden zijn 🙂 De laatste jaren zijn het ook de vrouwen en de kinderen die het prima met elkaar kunnen vinden en inmiddels groeit deze vriendschap uit naar een samenwerking op het gebied van fotografie waar wij bijzonder blij mee zijn.

De zwangerschap is inmiddels de 34e week ingegaan dus het wordt met de dag spannender en ook lastiger. Qua fotografie houden we hier natuurlijk al enige tijd rekening door minder opdrachten aan te nemen. Ook na de zwangerschap zullen we enige tijd onze werkzaamheden op het gebied van fotografie en workshops op een laag pitje zetten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *