Studiofotografie


In een handomdraai maken wij van onze woonkamer een professionele fotostudio. Onze thuisstudio beschikt over verschillende achtergronden, professionele studioflitsers en een grote collectie toebehoren. Een portret- of artistieke fotoreportage kan zo op een ongedwongen sfeer in een huiselijke omgeving worden gemaakt zonder dat we de huur van een bedrijfspand hoeven te verrekenen met de prijs van de reportage.

Staand, liggend of springend, alles kan en mag. Alleen of samen op de foto, we nemen uitgebreid de tijd om de mooiste foto’s van jou en/of jullie te nemen.

Samen op de foto met je beste vriend, vriendin, broer, zus of ouders? Dat is niet alleen heel leuk om te doen maar is natuurlijk ook uitermate geschikt om van de mooiste foto een leuke uitvergroting als cadeau aan te bieden. Ideaal voor de feestdagen, Vaderdag, Moederdag of als verjaardagscadeau. Al eens gedacht aan een mooie foto op hout of canvas? We helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Onze thuisstudio is groot genoeg voor een gezin met twee kinderen, drie volwassenen of vier tot vijf kinderen. Wil je een grotere groep graag door ons op de foto laten zetten? Geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden. Zou is de buitenlucht in veel gevallen een alternatief en, tegen meerprijs, kunnen we ook een grotere fotostudio huren tegen gereduceerd tarief.