Zwangerschapsfotografie op het strand

Het strand heeft altijd een aantrekkingskracht en als je zwanger bent neemt dit alleen maar toe weten we zelf uit ervaring. Ook Lindsay wilde haar prachtige buik op de foto gezet hebben op het strand ook al is het december. Een fotoshoot in onze thuisstudio werd alleen een optie als het echt heel slecht weer zou zijn, nu precies een week geleden.

Na een periode van sneeuw, wind, regen en kou kon niemand vermoeden dat Lindsey haar zin zou krijgen want onze afspraak voor de fotoshoot stond gepland op zondag 16 december om 11.00 uur op het strand van Kijkduin. Het werd zowaar de mooiste dag van heel december! Zon, blauwe lucht en witte wolken. Prima weer voor een mooie fotoshoot op het strand!

Lindsay en Jurgen verwachten hun eerste kind in februari en kijken er enorm naar uit. Wat een geweldig leuk stel! Ze stralen van oor tot oor en kunnen bijna niet wachten om hun kind te verwelkomen op deze wereld. Prachtig om te zien.

Wilco heeft de mooie zwangere buik en de stralende gezichten op beeld vastgelegd in een leuke fotosessie. Niet veel later zou het alsnog bewolkt worden en gaan regenen. Het moest schijnbaar zo zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *