Zwangerschaps fotografie zoals jij dat wilt

Het komt omdat jullie zelf zwanger zijn wordt er gezegd maar volgens ons zijn er echt meer vrouwen zwanger dan anders! Niet alleen op straat maar vooral ook in onze thuisstudio hebben we veel meer zwangere dames mogen fotograferen dan in een vergelijkbare periode vorig jaar en de jaren daarvoor.

Nu zou dat natuurlijk kunnen komen omdat Eckhardt Fotografie beter bekend is geworden dan enkele jaren geleden maar ook bij onze bevriende collega’s zien we veel zwangere dames voorbij komen in hun blogs, vlogs en andere vormen van social media. Of…. is zwangerschapsfotografie simpelweg nu enorm populair geworden zodat bijna iedere zwangere vrouw een prachtige zwangerschapsreportage laat maken?

Wie het weet mag het zeggen maar het is duidelijk dat in deze tijd van digitale fotografie en social media veel aandacht wordt besteed aan het vastleggen van een zwangerschap. De ene vrouw zoekt de eenvoud en voor de andere vrouw in verwachting is niks te gek. Kijk Pinterest er maar eens op na om maar eens een voorbeeld te noemen.

Wij laten ons niet zo snel leiden door de meest populaire stromingen op Pinterest. Wij geloven graag in ons eigen concept en bieden daarom al enkele jaren betaalbare zwangerschapshoots aan die in alle eenvoud en het speciale gevoel van ‘zwanger zijn’ vast legt op een manier zoals onze klanten dat van ons mogen verwachten.

Het leuke stel op deze foto koos voor de eenvoud met mooie silhouetten en schaduwen. Een liefdevol stel en een prachtige buik. Nog even wachten en ze vormen een gezinnetje. Het is ze enorm gegund.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *