Zwangerschapsfotografie

Foto’s van een zwangere buik zijn misschien wel de meest persoonlijke foto’s die je kunt laten maken. Het moment van zwanger zijn geeft een blijvende herinnering aan die mooie periode waar later graag naar teruggekeken wordt.

In de ongedwongen sfeer van onze thuisstudio heb je alle mogelijkheden om je zwangerschap goed op de foto te laten zetten. Samen met jou, je partner en/of je kind(eren) maken we een hele serie foto’s om de zwangerschap zo goed mogelijk in beeld te krijgen op de manier zoals jij/jullie dat willen.

Zwangerschapsfotografie is altijd een belevenis voor de zwangere vrouw en eventuele partner. Voor ons, als fotograaf, is het vaak niet anders. Geen enkele zwangere vrouw is hetzelfde en elke dikke buik heeft een eigen vorm en kleur.

Jouw mooie bolle buik op de foto zetten tijdens een zwangerschapsshoot? Laat je verrassen door onze voordelige prijs voor een zeer uitgebreid pakket van mooie foto’s in hoge resolutie. Een zwangerschapsshoot is ook erg leuk om cadeau te doen voor je beste vriendin, dochter, partner of collega!

Een zwangere buik is vaak op z’n mooist rond de 30-32 weken van de zwangerschap. Wij maken onze foto’s in onze thuisstudio in een zeer ontspannen sfeer zonder enige tijdsdruk of verplichte poses. Wil je liever dat wij je zwangerschapsfoto’s op een andere locatie maken zoals op het strand of in een park? Bij ons is alles bespreekbaar en bijna alles is mogelijk!

Zwanger of net bevallen? Gefeliciteerd! Woont u in Nederland, dan heeft uw zorgverzekeraar u vast voorzien van een kraampakket, vol met watten, verbanden en luiertape. Heel prettig natuurlijk, maar het zou kunnen dat u deze materialen uiteindelijk niet nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat u in het ziekenhuis bent bevallen. Gooi uw ongebruikte kraammaterialen (ook aangebroken verpakkingen) dan vooral niet weg, want u kunt er de levens van andere baby’s en kraamvrouwen mee redden! Klik rechts onder op de banner van Stichting Baby Hope voor meer informatie.