Al 10 jaar betaalbare fotoshoots in Den Haag

Elke zwangerschap heeft zijn eigen verhaal

In onze thuisstudio in Den Haag bieden we inmiddels al 10 jaar betaalbare zwangerschapsfotografie en artistieke fotografie aan. Pff… Al 10 jaar betaalbare fotoshoots in Den Haag. Wat gaat de tijd hard! Ooit begonnen als hobby en uitgegroeid tot een parttime onderneming met een stabiele omzet. Parttime vooral omdat we beide, naast de fotografie, ook een werkgever hebben voor een aantal uren per week.

Via portret- en studiofotografie hebben we onze focus de laatste jaren vooral gelegd naar de zwangerschapsfotografie en, iets minder, de artistieke fotografie. Wat zwangerschapsshoots betreft kunnen we inmiddels stellen dat we in de afgelopen jaren enkele honderden zwangere vrouwen voor onze fototoestellen hebben gehad in onze knusse woonkamer. Soms is het maar moeilijk voor te stellen dat het er echt al zoveel zijn maar gelukkig hebben we een boekhouder voor de cijfers. Wij houden ons wel bij het fotograferen.

Bijzonder trots zijn wij als een vrouw/stel voor de tweede keer bij ons komt voor een zwangerschapsshoot in onze thuisstudio. In de afgelopen jaren zijn dat toch al enkele tientallen vrouwen/stellen geweest. Echt zo enorm leuk en dankbaar!

Ook fotoshoots buiten!

Onze zwangerschapsfotografie beperkt zich natuurlijk niet geheel tot onze thuisstudio. Ook in de Haagse duinen, op het strand of in een mooi park maken we een pakkende zwangerschapsshoot. In Coronatijd hebben we zelfs ook zwangerschapsshoots in een heel stil centrum van Den Haag gemaakt. Dat was een erg bijzondere ervaring.

De basis van onze fotoshoots zal blijven dat het betaalbaar moet blijven. Om die reden blijven we dan ook fotograferen in onze eigen woonkamer. Een thuisstudio is voor ons erg snel op te zetten, hebben we geen oppas nodig voor onze kleine man en hoeven we geen extra ruimte te huren voor een fotostudio die maar 2 tot 3x per week gebruikt wordt.

Low key belichting

Fotograferen vanuit onze eigen thuisstudio is dus al 10 jaar een groot succes. Niet alleen omdat het betaalbaar is maar gelukkig ook in het bijzonder door onze manier van fotograferen. Wij werken vooral met low key-belichting met weinig tot soms zelfs geen kleding. Het lichaam krijgt dan een bijzondere focus op de zwangere buik met vooral pakkende schaduwen. Alle foto’s op onze website en Facebookpagina zijn uiteraard ook in onze eigen thuisstudio gemaakt. Niet slecht voor een fotostudio in een woonkamer toch?

Wij zijn bijzonder trots op al 10 jaar betaalbare fotoshoots in Den Haag. De continuΓ―teit van aanvragen en fotoshoots geven ons vertrouwen voor de toekomst. Wij blijven er zo enorm van genieten om samen al die gezellige fotoshoots te mogen maken van al die mooie zwangere vrouwen.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!