Nieuws van Eckhardt Fotografie

Al 7 jaar bruidsfotograaf in Den Haag en omstreken

Bruidsreportage Den Haag

Vandaag is het precies 7 jaar geleden dat we onze eerste bruidsreportage maakten en wat voor één! Natuurlijk gaan eerst onze felicitaties uit naar Menno en Jamey want die zijn vandaag 7 jaar getrouwd! 

Menno en Jamey hadden Barbara gevraagd om hun bruidsreportage te verzorgen terwijl we nog nooit een bruiloft hadden gefotografeerd. Toch hadden zij hier alle vertrouwen in en Barbara vond het uiteraard ook wel bijzonder leuk om een huwelijk te fotograferen. De plaats van handeling was een strandtent op het strand bij Kijkduin en het leuke was dat de gasten zelf geen idee hadden dat zij getuige zouden zijn van een trouwerij die later die middag daar zou plaatsvinden. De genodigden waren immers in de veronderstelling dat ze werden uitgenodigd voor een feestje t.g.v. een verjaardag e.d.

Hier kwam pas verandering in toen Menno en Jamey met hun twee kinderen vanaf het strand kwamen aanlopen in pak en bruidsjurk! Die blikken van de genodigden zullen we nooit meer vergeten 🙂

Inmiddels zijn we alweer 7 jaar verder. Het kleine meisje op de foto is een prachtige dame geworden en heeft zojuist de lagere school verlaten. Het kleine jongetje is een stoere gozer geworden en steek inmiddels boven ons uit. Hoe snel kan het gaan!

Nog geen maand na deze bruiloft volgde Barbara haar eerste cursus bruidsfotografie en had Wilco ook de smaak van fotografie te pakken. De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in cursussen en workshops om onze fotografie op een hoger plan te krijgen. Nu, 7 jaar later, zijn we zelf bezig om cursussen en workshops over fotografie te ontwikkelen.  

Kortom, de trouwdatum van Menno en Jamey zullen we niet meer vergeten. Niet alleen omdat ook onze zoon vandaag jarig is, maar ook omdat fotografie toen voor ons pas echt is begonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *