Nieuws van Eckhardt Fotografie

Artistieke fotografie als ultiem kerstcadeau

Artistieke fotografie als ultiem kerstcadeau

Artistieke fotografie als ultiem kerstcadeau is al enige jaren erg populair. Ook dit jaar hebben we vooral in de maand november meer artistieke fotoshoots dan anders gepland.

Als fotograaf wil je graag je mooie werk laten zien aan je publiek. Ook een aantal van onze klanten geven graag toestemming om enkele foto’s te gebruiken voor o.a. een blog op deze website. Dan is het vaak extra zuur dat de sociaal media kanalen, in het bijzonder Facebook, deze mooie foto’s anders interpreteert. Explicite naaktbeelden worden het dan genoemd en dat betekent met enige regelmaat een ban op Facebook voor enkele uren of soms zelfs dagen.

Om dit te voorkomen zijn we al wat zuiniger in het laten zien van voorbeelden van onze artistieke fotografie. Toch zijn we van mening dat we e.e.a. soms wel moeten laten zien want een fotograaf moet nu eenmaal reclame maken nietwaar? Alleen daarom hebben we bovenstaande foto gemaakt. Zo kuis als het maar zijn kan! 🙂

Waar het ons om draait is dat wij trots zijn op wat wij maken. Artistieke fotografie luistert erg nauw als het gaat om het gebruik van licht en schaduw. Belichting van het model is cruciaal om een foto te maken die tot de verbeelding spreekt. Foto’s die iets te verbergen hebben, iets mysteries hebben. Dat is de fotografie die wij graag willen maken.

We zijn elk jaar vooral met feestdagen, maar natuurlijk ook bij verjaardagen, dat bepaalde foto’s van een artistieke fotoshoot worden uitvergroot. Als we dan later het resultaat aan de muur zien dan zijn we best wel trots. We zijn blij dat veel mensen ons werk waarderen en graag bij ons een artistieke fotoshoot willen laten maken. Sommige vrouwen hebben al verscheidene keren voor ons fotocamera gestaan.

We hebben nog enkele mogelijkheden in november voor een artistieke fotoshoot in onze thuisstudio. Niet meer in het weekend inmiddels maar nog wel op enkele avonden doordeweeks. Wacht niet al te lang met het boeken van een fotoshoot als je artistieke fotografie als ultiem kerstcadeau wilt gaan inzetten!

Artistieke fotografie als ultiem kerstcadeau is al enige jaren erg populair. Ook dit jaar hebben we vooral in de mand november meer artistieke fotoshoots dan anders.

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen