Nieuws van Eckhardt Fotografie

Artistieke fotografie is niet meer weg te denken

artistieke fotografie

Artistieke fotografie is, net als zwangerschapsfotografie, niet meer weg te denken bij Eckhardt Fotografie. Sinds het allereerste concept van onze thuisstudio doen we beide vormen van fotografie. Uiteraard met nog even veel plezier en toewijding als onze eerste fotoshoot ergens in 2012.

Inmiddels hebben we al bijzonder veel fotoshoots mogen maken in onze eigen vertrouwde thuisstudio en dat blijven we natuurlijk ook gewoon doen. Natuurlijk is er wel het één en ander veranderd in 2019 maar onze thuisstudio blijven we nog steeds gebruiken voor mooie fotoshoots. Ook bruidsfotografie en fotoshoots in de buitenlucht blijven we natuurlijk gewoon doen. Workshops en WorkshopWalks gaan we snel ook weer opstarten.

Onze thuisstudio is voor veel mensen wat lastig voor te stellen in combinatie van de foto’s die wij maken. Toch zijn al deze foto’s gewoon in onze huiskamer gemaakt maar dan uiteraard wel met professionele studioapparatuur en fototoestel(len).

Vooral bij artistieke fotografie geeft de knusheid van onze thuisstudio snel een vertrouwd gevoel. We stellen je snel op je gemak en de omgeving doet de rest. In een ontspannen sfeer maken we die foto’s die je van ons mag verwachten. Je eigen inbreng is erg belangrijk en elke suggestie en misschien we voorbeelden worden serieus besproken. 

Twijfel je om toch maar eens die artistieke fotoshoot van jezelf te laten maken? Bekijk deze pagina dan eens voor meer informatie of neem gewoon eens contact met ons op en stel je vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *