Artistieke Fotografie

Artistieke fotografie, boudoir fotografie of lingerie fotografie. Termen voor prikkelende foto’s die tot de verbeelding spreken. Door te spelen met licht, contrast en compositie kunnen artistieke foto’s worden gemaakt van het vrouwelijk lichaam. Ze roepen vaak een bepaalde emotie op. Weinig licht, vaak maar 1 lichtbron, zorgt voor een artistieke uitstraling waarbij één zijde wegvalt in het donker. Denk hier aan silhouet fotografie of artistiek naakt. Silhouet fotografie om de nadruk van de contouren van het menselijk lichaam vast te leggen of de expressie van het model beter te benadrukken.

De vrouw anders belicht

Artistieke fotografie of artistiek naakt klinkt vaak wat eng maar de nadruk ligt niet op de erotische spanning of het naakte lichaam van het model. Eerder op de sfeer die de scene uitstraalt. Een artistiek naakt wil niet provoceren, maar eerder emotioneren. Door accenten aan te brengen door middel van digitale fotobewerking krijgt de foto een extra dimensie mee.

De artistieke fotoshoot

Het is onze ervaring dat veel personen erg graag een artistieke fotoshoot willen laten maken van zichzelf maar twijfelen om het daadwerkelijk te doen. Om die reden maken we de artistieke fotoshoots bewust in onze eigen thuisstudio om zo een optimaal ontspannen en discrete omgeving aan te bieden. Voor ons is het onderlinge vertrouwen en de integriteit erg belangrijk. Vooraf worden de wensen en verwachtingen uitgebreid besproken en nemen we uitgebreid de tijd voor de fotoshoot.

Wil je meer informatie over artistieke fotografie in onze thuisstudio? KLIK HIER maar eens!

Vanaf 18 jaar ben je van harte welkom

Voor alle zekerheid: een model moet tenminste 18 jaar oud zijn voor een Artistieke fotoshoot. Onder de 18 jaar maken we absoluut geen artistieke foto’s, ook niet met toestemming van beide ouders en/of verzorgers. 

Onze artistieke fotografie is niet bedoeld voor mannen of koppels.