Nieuws van Eckhardt Fotografie

Basiscursus Digitale Fotografie in Den Haag

workshop fotografie den haag

Eckhardt Fotografie is gestart in Den Haag (Loosduinen) met een Basiscursus Digitale Fotografie. Deze workshop is speciaal voor beginnende en/of onervaren fotografen met een systeemcamera of spiegelreflexcamera. Beter de camera beter willen beheersen en niet alleen op de automatische stand meer fotograferen.

Automatische stand snel vergeten

De automatische stand van een fotocamera lijkt zo enorm makkelijk maar stiekem doet hij niet altijd hoe jij het wil hebben. Toch? Wilco legt in zijn cursus op eenvoudige manier uit hoe de automatische stand werkt en waarom hij is uitgevonden. Wilco legt in begrijpbare woorden wat de termen ISO, diafragma en sluitertijd inhouden en hoe we die gebruiken tijdens het fotograferen. Naast het tonen van duidelijke voorbeelden zijn er ook opdrachten door de deelnemers uit te voeren.

Ruimte voor praktijkopdrachten

De workshop van 1 dag houden we op een makkelijk bereikbare locatie in de Haagse wijk Loosduinen. De workshop bestaat uit een flink portie eenvoudig uitgelegde theorie, ook uit een praktijkgedeelte in de buitenlucht die daarna gezamenlijk worden beoordeeld. Op deze manier worden de basisbegrippen direct in de praktijk toegepast door elke deelnemer. Door elkaars werk te beoordelen kijk je anders naar je eigen foto’s en naar de foto’s van anderen.

De basiscursus digitale fotografie is de eerste workshop in groepsverband die Eckhardt Fotografie geeft. De wens is om dit aanbod later uit te breiden met workshops beeldbewerking voor beginners. Ook behoort een beginnerscursus studiofotografie tot de mogelijkheden in 2019.

Is deze workshop wat voor jou? KIJK SNEL HIER voor meer informatie!

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen