Nieuws van Eckhardt Fotografie

Basiscursus Digitale Fotografie in Den Haag

Basiscursus digitale fotografie in Den Haag

Eckhardt Fotografie start binnenkort in Den Haag (Loosduinen) met een basiscursus Digitale Fotografie voor beginnende en/of onervaren fotografen met een systeemcamera of spiegelreflexcamera. Beter de camera beter willen beheersen en niet alleen op de automatische stand meer fotograferen.

Na jaren nee zeggen en via de zijlijn toch steeds weer mensen op weg helpen om betere foto’s te leren maken, hebben we nu eindelijk maar eens die lang verwachte knoop doorgehakt: binnenkort start Eckhardt Fotografie met een basiscursus digitale fotografie!

Deze 1-daagse cursus ‘met een lage instap’ zal worden gehouden op een makkelijk bereikbare locatie in Den Haag en zal bestaan uit een flinke portie eenvoudig uitgelegde theorie met veel voorbeelden, een lunch en uiteraard ook praktijk in de buitenlucht met opdrachten en een nabespreking.

De ideeën over deze cursus zijn al even in gang gezet en we maken inmiddels aardige vorderingen. Zo wordt het lesmateriaal inmiddels samengesteld en binnenkort ‘getest’, de gesprekken zijn gaande over een cursuslocatie en catering, en binnenkort worden de beoogde ‘praktijk-opdrachten’ getest op een bijzondere locatie in Den Haag.

De basiscursus digitale fotografie zal de eerste zijn in een serie van een uitgebreid aanbod van cursussen en workshops die we gaan ontwikkelen, al dan niet in samenwerking met anderen. 

De eerste cursussen zullen tegen een sterk gereduceerd introductie tarief worden aangeboden. Lijkt het je leuk om deze basiscursus misschien te gaan volgen of wil je vrijblijvend op de hoogte worden gehouden over de eerste cursusdata en de introductietarieven? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij je als eerste kunnen informeren!

Misschien ook interessant:

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *