Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is een erg ruim begrip en daar houden wij wel van bij Eckhardt Fotografie. Veelzijdigheid en variatie kent geen grenzen in de fotografie.

Eckhardt Fotografie als zakelijk partner

Door onze flexibele instelling, korte doorlooptijden en betaalbare kosten zijn wij een zeer geschikte partner voor zakelijke klanten in de regio Den Haag. Snel en zonder al teveel rompslomp foto’s van uw personeel, bedrijfspand, project, symposium of contractondertekening. Onze kennis van fotografie combineren we met gedegen kennis op het gebied van marketing en communicatie.

Naast fotografie kunnen we bouwen op jarenlange ervaring in de commerciële grafische industrie zodat we u ook kunnen adviseren en ondersteunen in het vervolgtraject van uw foto’s. We geven u graag vrijblijvend meer uitleg over onze zakelijke diensten en komen graag naar u toe voor een persoonlijk gesprek bij u op kantoor of in uw winkel.

Bedrijfsfotografie

Uw bedrijf in de spotlights zetten d.m.v. een degelijke fotoreportage van uw bedrijf zowel aan de buitenkant als van de werkvloer. Met of zonder personeel en/of uw klanten. Of heeft u liever heldere profielfoto’s van uw personeel in hun eigen zakelijke omgeving? Te gebruiken voor uw in- en externe communicatiemiddelen zoals website, brochures, flyers, jaarverslag, Social Media, enz. enz.

Zakelijke evenementen

Fotografie tijdens uw symposium, uitreiking, contractondertekening of personeelsfeest. Een heldere reportage die het juiste moment weergeeft qua sfeer en inhoud. Uw fotomoment voor de media, Social Media of gewoon voor als invulling in uw interne- en externe communicatiemiddelen zoals jaarverslag of brochures.

Fotografie in opdracht

In sommige gevallen is er een vraag om niet een hele reportage te maken maar is men op zoek naar enkele specifieke foto’s. In veel gevallen betreft dit een bepaald gebouw, een bepaalde omgeving of een bepaalde setting of uitdrukking. Ook deze opdrachten voeren we graag voor u uit. Voor u maken we dan een kleine serie foto’s die voldoen aan uw opdracht. Als opdrachtgever verkrijgt u een ‘gebruikslicentie’; dat wil zeggen het recht om de foto te gebruiken voor uw doeleinden. Zo heeft u uw eigen specifieke foto’s voor uw doelstelling die niet beschikbaar zijn bij de bekende fotostockbureaus. Uw foto’s zijn uniek en onderscheidend.

Productfotografie

Naast het fotograferen van mensen tijdens een bruiloft, in onze thuisstudio of op locatie, zijn we inmiddels ook al jaren thuis in productfotografie. In veel gevallen betreffen dit producten voor een webshop maar ook producten voor reclame-uitingen zoals banners en ander promotiemateriaal.

Fotografie op projectbasis

Heeft u een fotograaf voor een langere periode nodig, tijdens een bepaalde periode of als invaller voor uw eigen fotograaf? Eckhardt Fotografie is ook beschikbaar op projectbasis tegen een concurrerend tarief. Laat u eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en tarieven.

Voor winkels en kleine ondernemers hanteren we aangepaste tarieven.

no images were found