Nieuws van Eckhardt Fotografie

Bruidsfotografie, onze gezamenlijke passie

Trouwfotograaf Den Haag

Onze passie? Bruidsfotografie! Er zijn inmiddels meer trouwlocaties dan bruidsfotografen in Den Haag en omgeving en dat zegt nogal wat. Bijna elke locatie mag zich trouwlocatie noemen, net zoals elke fotograaf zich bruidsfotograaf mag noemen. Gelukkig is er in beide gevallen veel onderscheid en keuze te maken.

Bruidsfotografie doen we samen en dat doen we met veel passie en beleving. We zijn prima op elkaar ingespeeld en genieten optimaal van de liefde die een bruidspaar kan uitstralen. Het geeft ons extra energie zo lijkt het. Afgelopen zaterdag waren we in het mooie Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten voor een bruidsreportage. Een trouwlocatie die al jaren in de Top 5 staat van trouwlocaties in Den Haag en omgeving en voor velen wellicht op nummer 1 staat.

Los van deze prachtige locatie was het toch het bruidspaar die op ons een diepe indruk heeft achtergelaten. We zagen in dit geweldige mooie stel eigenlijk onszelf terug en dat is best apart om te ervaren. De manier van kijken naar elkaar, de manier van praten over elkaar, de pakkende trouwbeloften van beide, de geweldige speech van de bruidegom tijdens het diner…..  Emotioneel als we zijn, hebben we soms met een traan van ontroering prachtige foto’s gemaakt. Heerlijk om zo een bruiloft te mogen ervaren. 

We zijn druk bezig om de foto’s te selecteren en te bewerken. Als het bruidspaar het goed vindt, plaatsen we te zijner tijd nog wel een kleine selectie foto’s van dit lieve bruidspaar. De kans is namelijk sterk aanwezig dat we onze mooiste bruidsfoto ooit gemaakt hebben 🙂 

Een gedachte over “Bruidsfotografie, onze gezamenlijke passie

Reacties zijn gesloten.