Nieuws van Eckhardt Fotografie

Bruiloft kasteel Duivenvoorde: Sasja en Vincent

Als trouwfotograaf tracht je altijd de liefde en emotie vast te leggen op een bruiloft. Op de bruiloft van Sasja en Vincent wisten we al dat liefde en emotie in ruime mate aanwezig zouden zijn. Het prachtige decor van kasteel Duivenvoorde, een stralende zon en een geweldig bruidspaar was de start van een bijzondere bruiloft.

Elke bruiloft is totaal anders uiteraard en dat maakt bruidsfotografie ook zo leuk voor ons. Elke keer staan we weer voor een ander bruidspaar die hun huwelijk compleet anders vieren, op een andere locatie, met andere mensen en ga zo maar door. De bruiloft van Sasja en Vincent was er eentje die ons geraakt heeft en nog wel een tijdje bij ons zal blijven 🙂

De huwelijksgeloften naar elkaar uitspreken tijdens de huwelijksceremonie is weer helemaal ‘in’. Steeds meer bruidsparen maken er gebruik van om vooral de liefde naar elkaar extra te onderstrepen. Ook Sasja en Vincent spraken hun huwelijksgeloften uit. De manier zoals zij hun liefde naar elkaar omschreven was echt bijzonder ontroerend te noemen. 

BABS in tranen
BABS in tranen - Eckhardt Fotografie Den Haag

Het is niet gebruikelijk dat je als bruidspaar een BABS laat huilen uit emotie maar Sasja en Vincent kregen het toch voor elkaar. Dat gold ook voor de fotografen en dat kwam vooral uit de herkenning van de tekst naar elkaar toe en dat is echt bijzonder te noemen 🙂 

Het bruidspaar zelf is minder op social media aanwezig maar gaven ons wel alle ruimte om enkele foto’s van hun huwelijk te gebruiken voor ons portfolio en voor deze blog. Zo kunnen wij jullie laten zien hoe mooi bruidspaar wij mochten fotograferen in een pakkende omgeving. We hebben de emotie kunnen vastleggen die we zelf mochten ervaren. Een prachtig bruidspaar, geweldige ouders en bijzondere mensen om hen heen. Het perfecte plaatje…..

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Een gedachte over “Bruiloft kasteel Duivenvoorde: Sasja en Vincent

Reacties zijn gesloten.