De juiste prioriteiten

De juiste prioriteiten

Wij houden van drukte maar soms moeten ook wij de juiste prioriteiten stellen. Als echtpaar fotograferen we al ruim 10 jaar in onze fotostudio in Den Haag. Daarnaast fotografeert Barbara ook graag pasgeboren baby’s bij mensen thuis, fotograferen we samen bruiloften en doet Wilco graag straatfotografie in de vorm van zijn WorkshopWalks. In de zomermaanden komen daar ook nog eens de fotoshoots op het strand bij.

Dat doen we natuurlijk met veel passie en betrokkenheid maar op de eerste plaats zijn we natuurlijk ook een echtpaar, vormen we een gezin en werken we allebei ook bij een werkgever de nodige uren per week. Daarnaast volgt Wilco ook nog eens de opleiding Verpleegkundige. Ja, dat is alles bij elkaar een flinke drukte en een overvolle agenda.

Fotografie in onze thuisstudio betreft vooral zwangerschapsfotografie en artistieke fotografie. Barbara fotografeert altijd de zwangerschapsshoots waarbij Wilco het juiste licht instelt en zorgt voor de mooie schaduw. Wilco doet altijd de artistieke fotoshoots en Barbara assisteert dan bij de juiste houdingen van het model. Een artistieke fotoshoot duurt in de regel langer dan een zwangerschapsshoot en is ook een stuk intensiever.

De juiste focus

We hebben nu besloten de artistieke fotoshoots voor een half jaar op te schorten. Uitgezonderd van de al ingeplande artistieke fotoshoots natuurlijk. We kunnen dan meer de prioriteit leggen op onze zwangerschapsfotografie en trachten de wachttijd wat terug te kunnen brengen. Wilco merkt dat de noodzakelijke focus op artistieke fotografie weg ebt door de druk die zijn opleiding op dit moment van hem vraagt. Dit gaat ten koste van de creativiteit tijdens de fotoshoot en dat willen we niet. In februari 2023 verwacht Wilco zijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Door de onregelmatige diensten van Wilco is het op dit moment ook nog lastig aan te geven wanneer we weer kunnen gaan starten met de workshop Digitale Fotografie. Wij bekijken hiervoor nog naar de mogelijkheden en mogelijke data.

De juiste prioriteiten stellen is af en toe noodzakelijk. We hopen met deze kleine aanpassing meer zwangerschapsshoot in onze thuisstudio te kunnen maken waardoor we minder mensen hoeven teleur te stellen.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen