Nieuws van Eckhardt Fotografie

De laatste fotoshoot van 2018

De Laatste fotoshoot van 2018

Een leuk idee voor de laatste fotoshoot van het jaar dachten we. Onze kleine Nolan met zijn ‘partner in crime’ Benji samen op de foto in kerstkleding. Misschien kunnen we er gelijk kerstkaarten van maken e.d. Zo gezegd, zo gedaan. Of toch niet?

Kleding is natuurlijk zo gekocht, de slee is zo gepakt uit de kelder en onze thuisstudio is binnen een paar minuten opgezet. Onze twee fotomodellen kennen elkaar zo goed als vanaf de geboorte dus éénkennigheid hoefden we inmiddels allang niet meer te verwachten. Even de twee vriendjes leuk neerzetten op de slee en een fotootje maken. Toch?

Nou, dat was niet zo eenvoudig als het lijkt. Onze mannen doen alles hetzelfde maar vooral niet gelijktijdig. Ze hebben de allergrootste lol maar vooral niet als ze stil moeten zitten en vooral niet als ze dit samen gelijktijdig moeten doen. Oh, wat hebben we gelachen om deze twee pretmakers. Van het idee om perfecte foto’s te maken zijn we snel afgestapt. Natuurlijk hebben we wel genoeg foto’s gemaakt maar zijn het zeker niet onze beste foto’s van het jaar. Het plezier van de kinderen was gewoon te leuk om te zien.

Het idee van de laatste fotoshoot van 2018 ging eigenlijk ook al niet meer op inmiddels. Afgelopen weekend hebben we nog een mooie zwangere dame met haar partner op de foto gezet en in de naderende kerstvakantie staan we nog paraat voor 3 newborn shoots voor zover alles in goede gezondheid verloopt voor a.s. moeders en baby’s.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen