Nieuws van Eckhardt Fotografie

Genieten van een prachtige zwangere buik

De Corona geboortegolf is begonnen

Genieten van een prachtige zwangere buik. Zwanger zijn is en blijft iets magisch. Daar hoort zeker een zwangerschapsshoot bij! De groei van ‘iets’ naar een compleet mens in 9 maanden tijd is nog steeds als ‘wonder’ te bestempelen. Wij zien het dan ook nog steeds als een voorrecht dat we zoveel zwangere vrouwen voor onze fotocamera mogen hebben in onze thuisstudio in Den Haag.

Niet het fotograferen alleen is wat ons boeit maar ook de verhalen rondom de zwangerschap. Een zwangerschap komt niet zomaar tot stand en gelukkig zijn er nog maar weinig mensen die een zwangerschap als iets vanzelfsprekends zien. Elke zwangerschap is uniek dus ook alle verhalen zijn steeds weer anders. Heerlijk om mensen vol trots te zien en te horen hoe ze hun zwangerschap beleven.

Bij de ene is/was de kinderwens heftiger dan voor de andere en bij de ene dame was de zwangerschap binnen een paar weken voor elkaar terwijl de ander soms een jarenlang traject heeft moeten doorlopen. De ene zwangere dame huppelt nog in het rond als ze bij ons komen en de ander heeft al flink veel moeite met de kleine trap voor onze deur. Leeft bij de ene zwangere dame de partner enorm mee, zo komt de andere zonder partner naar onze thuisstudio. Verschillen genoeg te bedenken. Zwangerschapsfotografie is nu eenmaal enorm veelzijdig.

De keuze is reuze

Een zwangerschapsshoot is inmiddels helemaal ingeburgerd in Nederland en het is dan ook min of meer vanzelfsprekend dat een zwangere vrouw rond de 32 – 34 weken zwangerschap een zwangerschapsshoot laat maken bij een fotograaf. De keuze is reuze qua aantal fotografen, manier van fotografie en uiteraard verschil in prijs.

Veel zwangere vrouwen hebben vooraf een bepaald beeld van hun zwangerschapsfotografie. Ze weten vaak precies wat voor soort foto’s ze willen hebben. Dankzij het internet is dan eenvoudig een passende fotograaf te vinden in de omgeving die voldoet aan het juiste portfolio en de juiste voorwaarden en prijs.

Wij merken dat onze klanten ook zorgvuldig hebben gezocht alvorens een afspraak bij ons te maken. Onze manier van fotografie in combinatie met de randvoorwaarden en prijs geven dan de doorslag. We zijn dan ook blij dat we een heldere website hebben en een eigen Facebookpagina. Onze reclame gaat voor een deel via mond-op-mond, een deel via Facebook en het overgrote deel toch via onze website dus is Google een grote vriend van ons. 

Genieten van een prachtige zwangere buik. Wij doen het al 8 jaar lang met veel plezier. Net als gisteren en net als vanavond 🙂 

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen