Gratis Cursus Fotografie: Tot Slot

Tot slot van deze korte gratis cursus fotografie valt er natuurlijk nog genoeg te zeggen. Ik hoop natuurlijk dat door deze pagina’s je kennis over digitale fotografie iets is toegenomen. Aan de hand van de oefeningen kun je eenvoudig de verschillen ontdekken en conclusies trekken. Een enkele aanpassing in ÊÊn, twee of drie instellingen van de belichtingsdriehoek heeft vergaande gevolgen voor een foto. Het vraagt veel oefening om dit goed in te zetten in elke situatie. Fotografeer je op een mooie zonnige dag? Dan zou een instelling van 100 ISO, F11 en een sluitertijd van 500 een mooi uitgangspunt kunnen zijn. Probeer zo voor jezelf een aantal basisinstellingen te ontdekken, op te schrijven en bij je te hebben op een papiertje.

Laat dit een mooie basis voor je zijn om je verder te verdiepen
in de prachtige wereld van de fotografie!

Zin in een Basisworkshop Digitale Fotografie?

Ik geef enkele keren per jaar een workshop van een dag voor beginnende fotografen. In een klein groepje met veel persoonlijk aandacht presenteer ik in de ochtend de nodige theorie aan de hand van praktische voorbeelden. In de middag is het tijd om zelf te oefenen en gaan we buiten aan de slag met onze fototoestellen en bespreken onze foto’s als afronding.

Kijk HIER voor meer informatie over onze Workshop Digitale Fotografie

Alle workshops naar voorjaar 2021

Boek nu een WorkshopWalk!

Wil je liever 1-op-1 fotografiekennis op doen? Loop dan samen met mij de WorkshopWalk! In twee uur tijd neem ik je mee door het centrum van Den Haag en leg je alle ins en outs uit van de fotografie. We bezoeken het Binnenhof, we lopen langs twee paleizen, zwaaien naar Paul van Vliet, fotograferen de rondvaartboten en bezoeken een prachtig historisch hofje. Aan het einde van de WorkshopWalk is fotograferen in de M-stand de enige stand die je nog gaat gebruiken!

Kijk HIER voor meer informatie over de WorkshopWalk

De WorkshopWalk van Eckhardt Fotografie