Het bruidsseizoen is weer begonnen

Het bruidsseizoen is weer begonnen

We hebben dit jaar al twee bruiloften mogen fotograferen maar het bruidsseizoen is weer begonnen zoals dat heet. Bruidsfotografie in en om Den Haag vindt vooral plaats in de maanden mei, juni en september. Juli en augustus horen hier in principe ook wel bij maar door de schoolvakantie en bouwvak wordt er toch wat minder getrouwd dan in de eerder genoemde drie maanden. Uitzondering zijn er vooral bij speciale data. Daarom waren wij afgelopen 22 februari (22-02-2022) in Roelofarendsveen om een bruiloft te fotograferen zoals hier al eens vermeld.

Vanavond zitten Martha en Ray weer bij ons op de bank om de laatste details door te nemen van hun  bruiloft. Door de hele Corona ellende moesten ze hun huwelijk al 2x uitstellen maar de aanhouder wint. Eind deze maand gaan ze trouwen en wij mogen dat voor hun gaan vastleggen.

Toevallig ontvingen wij gisteren ook nog akkoord op de offerte voor een extra bruiloft in september, om precies te zijn op onze eigen trouwdag. Wij hopen dan extra op mooi weer want deze bruiloft vindt, als het even kan, in de buitenlucht plaats op ÊÊn van de mooiste plekjes in het centrum van Den Haag. Daar kunnen we echt naar uit kijken.

Bruidsfotografie blijft iets magisch hebben voor ons. Samen fotograferen vinden we geweldig. Niet alleen in onze thuisstudio maar vooral ook op bruiloften. DEZE bij voorbeeld. Al weer 4 jaar geleden maar het blijft ons bij. Het geeft ons extra energie om met passie de mooiste foto’s vast te leggen van het bruidspaar en alles wat om hen heen gebeurt. Niet alleen het JA-woord wordt goed vastgelegd maar ook de reactie van anderen. Een klein kind die vol bewondering kijkt of misschien juist wel een ouder die een traantje wegpinkt. 

Bruidsparen boeken ons omdat wij mensen niet laten over-poseren. Wij laten mensen zijn wie ze zijn alleen wij zorgen ervoor dat ze mooi en professioneel op de foto staan. We proberen meer het gevoel en emotie vast te leggen dan een foto met de perfecte belichting e.d. Niet al teveel geposeerde foto’s en als bruidspaar vooral je eigen ding blijven doen. Lekker ongedwongen zeg maar. Journalistieke bruidsfotografie is echt ons ding.

Wij maken van elke bruiloft serieus werk. Geen ‘business as usual’ maar fotografie met passie en beleving. Wij fotograferen maximaal 5 bruiloften per jaar en dat is een bewuste keuze.  Zo wordt bruidsfotografie geen sleur en blijven we de maximale focus houden. Daarnaast past het op deze manier ook goed bij ons eigen werk bij onze werkgever, de fotografie in onze thuisstudio en natuurlijk het allerbelangrijkste: binnen ons gezin.

Het bruidsseizoen is weer begonnen. Kom maar op met dat mooie weer!


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!