Het wonder dat zwanger heet

wonder zwangerschap

Zwanger zijn is en blijft een wonder en wonderen moet je koesteren. Keer op keer kunnen we dan ook ontzettend genieten van onze zwangerschapsfotografie. Meestal in onze thuisstudio maar soms ook op het strand of in een park in Den Haag of directe omgeving.

Het is geweldig om een zwangere vrouw te zien stralen voor onze fotocamera. In haar buik wordt met uiterste precisie een nieuw mensje gevormd. Wat een prachtige gedachte als je daar wat dieper over nadenkt. Een nieuw mensje gevormd door de intense liefde van twee mensen. Deze mensen kunnen niet wachten om hun baby in hun handen te houden. Zwangerschap is een fantastische periode hebben we zelf ervaren en keer op keer zijn we er ook weer getuigen van tijdens een zwangerschapsshoot. 

Elke zwangerschap is anders en heeft zijn eigen verhaal. Het zijn de voordelen als fotograaf dat we deze verhalen mogen horen en zien. Het zijn de zwangere dames die stralen en die hun verhaal graag willen delen. Wij maken graag pakkende foto’s als herinnering van deze prachtige periode in het leven van de vrouw en haar partner. Pakkende foto’s die het verhaal vertellen en waar je aan herinnert wordt ook na vele jaren.

Het wonder dat zwanger heet mag verteld worden en mag in prachtige beelden herinnerd worden. Wij maken die beelden graag voor elke zwangere vrouw met enorm veel passie en beleving. Elke keer weer.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen