Nieuws van Eckhardt Fotografie

Je huisdier op je kerstkaart

huisdier op de foto

Heb jij wel eens je huisdier op je kerstkaart gezet? Alweer twee jaar geleden kregen we samen met Diertotaal Dekkershoek het idee om mensen in de gelegenheid te stellen om met hun huisdier op de foto te gaan. Een berichtje op Facebook en een kaartje op de balie bij Diertotaal Dekkershoek zou de aandacht moeten trekken.

Het liep iets anders. Voordat we het wisten hing Omroep MAX aan de telefoon. Of ze tijdens de fotoshoot ‘even’ mochten mee filmen. Dat ‘even’ werd de hele middag en het werd een gezellige drukte bij onze fotostudio op locatie bij Diertotaal Dekkershoek. En… we hebben flink wat foto’s en kerstkaarten mogen afleveren.

Niet alleen een hond of een kat ging op de foto. Ook duiven en zelfs een pittige haan werden door ons op de foto gezet. Dit alles onder toeziend oog van een mooie dame met microfoon, een cameraman en een jongen voor het geluid. Tussen het fotograferen door werden hier en daar wat vragen gesteld en was Barbara druk bezig om haar grote geheim te bewaren want ze was nog maar net zwanger en dat mocht toen nog niemand weten 🙂

In de avond werd bij Omroep MAX het nieuwsitem van onze fotoshoot uitgezonden. Het werd een bijzonder leuk item waar we ook bijzonder veel reacties op gekregen hebben. Omdat het zo leuk was hebben we het filmpje nogmaals even hieronder geplaatst.

Het filmpje staat natuurlijk ook al twee jaar op ons YouTube kanaal. Volg jij ons al?