Nieuws van Eckhardt Fotografie

Leg de eerste periode van je baby goed vast

Leg de eerste periode van je baby goed vast

Leg de eerste periode van je baby goed vast op foto en/of video. De ontwikkeling van baby’s gaat zo enorm hard en zeker in de eerste weken lijkt een baby elke dag wel te veranderen. Wat een prachtige periode is het toch! 

Negen maanden uitgekeken naar jullie baby en, zeker als het jullie eerste kind is, beide helemaal in de wolken! Stapel verliefd op de nieuwe wereldburger en je kan er wel de hele dag naar kijken. Zo teer en zo klein maar toch al helemaal compleet. Een baby is een pracht om naar te kijken. Wij leggen die mooie eerste beelden met regelmaat vast voor enorm trotse ouders om later na te kunnen genieten van die mooie eerste periode van hun kindje.

Lekker in de eigen omgeving zonder al te veel geposeerde beelden. Vastleggen wat we zien is vaak voldoende. Papa en mama genieten van een prachtige baby in hun armen, op bed of aan de borst. Intieme beelden in je eigen vertrouwde huis. Je hebt bijna niet door dat er een fotograaf om je heen loopt!

De borstvoeding is vaak een prachtig moment van rust. De baby drinkt rustig en papa en mama kijken super trots toe. De periode dat je borstvoeding geeft, is een onvergetelijke tijd. Maar hij kan ook zo aan je voorbij vliegen. En omdat het toch wel een bijzonder moment in je leven is, is het des te specialer om een aantal momenten hiervan vast te leggen.

Wij maken onze foto’s bij een lifestyle newborn fotoshoot altijd met natuurlijk licht. In deze dagen is natuurlijk licht soms wat lastig te vinden in deze sombere tijd van het jaar. Het is dus van belang dat we de lichtste plaats in het huis opzoeken om de mooiste foto’s te kunnen maken. Hoewel het buiten erg druilerig was afgelopen week konden we dankzij enorme hoge openslaande deuren in het mooie Bezuidenhout toch deze mooie foto’s maken. We zijn niet alleen verliefde geworden op deze mooie baby maar ook op het huis! 

Het is een mooie serie foto’s geworden voor deze prachtige mensen. Een pril gezin die we hopelijk later nog eens mogen fotograferen.

Leg de eerste periode van je baby goed vast! Zorg voor prachtige herinneringen voor later!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen