Nieuws van Eckhardt Fotografie

Leren fotograferen in Den Haag

Leren fotograferen in Den Haag

Leren fotograferen in Den Haag is eenvoudiger dan je denkt! Stel, je hebt een mooie spiegelreflexcamera en daar wil je graag wat meer mee gaan doen dan alleen op de automatische stand fotograferen. Je weet dat je fototoestel de meest handige functies aan boord heeft maar je weet ze niet te gebruiken.

Het grote probleem zit ‘um in het uitzoeken van de juiste fotocursus! Een kleine zoektocht over het internet leert je dat er genoeg fotocursussen en -workshops zijn maar welke past bij jou? Afgezien van de vaak pittige kosten wil je ook niet verdrinken tussen een grote groep mensen en veel vakjargon. Je wilt geen vakfotograaf worden maar je wil gewoon wat meer weten van de mogelijkheden van je fototoestel. Toch?

Eigenlijk wil je een uitleg van de basis van de fotografie en ook nog eens in ‘gewoon Nederlands’. Dat doen wij met onze workshop! Gewoon in ‘Jip & Janneke-taal’ uitleggen hoe je beter kunt fotograferen als je je toestel wat beter begrijpt. Naast de basistechnieken kijken we ook naar de juiste compositie en gaan we ook zelf aan de slag in de buitenlucht.

Leren fotograferen in Den Haag is dus helemaal niet zo lastig maar je moet wel even de juiste keuze voor jezelf maken. Fotografie is zo’n enorm ruim begrip maar alles begint bij de basis. Onze workshop van één dag is speciaal voor de beginnende fotograaf die meer wil dan alleen op de automatische stand fotograferen.

Voor de zomer geven we nog twee workshops. De eerste is op zaterdag 25 mei al en de tweede is op zaterdag 6 juli 2019. Lees HIER meer over onze workshops fotografie voor beginners of bekijk onderstaande vlog van vorig jaar over onze workshops. Meer vlogs zijn natuurlijk te bekijken op ons YouTube-kanaal.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen