Lifestyle zwangerschapsshoot op het strand

Lifestyle zwangerschapsshoot op het strand

Lifestyle zwangerschapsshoot op het strand past precies bij jou als je je zwangerschap wel vastgelegd wil hebben door een fotograaf maar je niet prettig voelt voor een fotocamera. Aarzelend nam ze contact met ons op en binnen een paar minuten was ze razend enthousiast over ons voorstel. De zwangere dame in kwestie voelt zich zeer ongemakkelijk voor een fotocamera en al helemaal in een fotostudio, ook al is die in een woonkamer zoals bij ons. Maar ze wilde wel tastbare herinneringen aan de zwangerschap hebben in de vorm van een fotoalbum of misschien zelfs wel een uitvergroting. 

Ze vond het zelf een lastige vraag om bij een fotograaf neer te leggen maar dat vonden wij helemaal niet. Onze eerste wedervraag was : ‘Hou je van het strand?’ en binnen vijf minuten hadden we voor haar geweldig voorstel: een Lifestyle zwangerschapsshoot op het strand. Zij samen lekker leuk doen bij de branding en wij maken daar foto’s van. Je kunt er een heel verhaal van maken maar zo simpel kan het zijn. Natuurlijk wordt er spelenderwijs wel iets gestuurd op compositie en houding maar voor de rest is het vrijheid blijheid voor de prachtig zwangere dame.

Het werd op deze manier een enorm ontspannende fotoshoot op en rond de Zandmotor. Veel gelachen en vooral ook erg veel foto’s gemaakt. Het wordt vast een flink fotoalbum voor deze mensen. We kijken nu al uit naar de lifestyle newborn shoot over een paar weken.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen