Low key zwangerschapsfotografie

Low key zwangerschapsfotografie

Low key zwangerschapsfotografie is inmiddels kenmerkend voor onze manier van fotograferen in onze thuisstudio in Den Haag. Onze manier van fotograferen van een zwangere buik spreekt veel mensen aan en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Zonder blije zwangere vrouwen hadden we het ook geen 10 jaar volgehouden.

Net als bij de artistieke fotoshoots gebruiken we minimaal licht en maken we optimaal gebruik van de prachtige schaduwen om het accent te leggen op de mooie ronde buik. Uiteindelijk gebruiken we meestal slechts twee flitslampen met verschillende softboxen en/of conische snoot. Toch zijn we inmiddels alweer 10 jaar in staat om prachtige foto’s op te leveren. En dat in een thuisstudio van slechts een paar vierkante meter!

Zwangere vrouwen kiezen dan ook heel bewust voor low key zwangerschapsfotografie als ze bij ons hun zwangerschapsshoot boeken in onze thuisstudio. Zoals ook bij de artistieke fotoshoots is de kleding vaak beperkt tot een setje lingerie, alleen een broekje en of zelfs geheel naakt. Dat klinkt voor sommige mensen misschien heel eng maar bloot is echt niet eng. Voor ons is het inmiddels na 10 jaar geheel normaal.

Meer dan 200 zwangere vrouwen

Low key zwangerschapsfotografie is de basis van de hele fotoshoot. Uiteraard maken we ook een aantal foto’s met een witte achtergrond. Een mooie combinatie foto’s is dan uiteindelijk het eindresultaat. Natuurlijk maken we ook foto’s met partner maar het is inmiddels helemaal niet zo vanzelfsprekend dat de partner ook mee komt voor de fotoshoot. In sommige gevallen is er zelfs geen partner. Met meer dan 10 jaar ervaring met zwangerschapsshoots hebben we echt alles wel meegemaakt. Tenminste…. dat denken wij zelf. Wij schatten in, zeker weten doen we het niet, dat we inmiddels meer dan 200 zwangere dames voor onze fototoestellen hebben gehad. Misschien hadden we dat vanaf het begin beter moeten bijhouden ……

Lees ook eens:  Bedankt mooie strandpaviljoens

zwangerschapsfotograaf Den Haag en Zoetermeer


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!