Nieuws van Eckhardt Fotografie

Naaktfotografie is niet zo eng als het klinkt

Naaktfotografie of een fotoshoot in lingerie klinkt vaak enger dan het daadwerkelijk is. In werkelijkheid gaat het om artistieke foto’s die een bepaalde spanning willen uitdragen en gaat het niet om het naakt zijn zelf. We maken dan ook geen foto’s van nudisten maar maken graag mooie foto’s die gebaseerd zijn op een combinatie van het juiste licht, contrast en compositie 🙂

Weinig licht, vaak maar 1 lichtbron, zorgt voor een artistieke uitstraling waarbij één zijde “wegvalt” in het donker. Denk hier aan silhouet fotografie of artistiek naakt. Silhouet fotografie om de nadruk van de contouren van het menselijk lichaam vast te leggen of de expressie van het model beter te benadrukken.

Het is onze ervaring dat veel personen erg graag een artistieke fotoshoot willen laten maken van zichzelf maar twijfelen om het daadwerkelijk te doen. Om die reden maken we de artistieke fotoshoots bewust in onze eigen thuisstudio om zo een optimaal ontspannen en discrete omgeving aan te bieden. Voor ons is het onderlinge vertrouwen en de integriteit erg belangrijk. Vooraf worden de wensen en verwachtingen uitgebreid besproken en nemen we uitgebreid de tijd voor de fotoshoot. 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen