Nieuws van Eckhardt Fotografie

Newborn fotografie in je eigen slaapkamer

Newborn fotografie in je eigen slaapkamer

Newborn fotografie in je eigen slaapkamer is toch veel ontspannender dan in een fotostudio? Niet slepen met je pasgeboren baby maar gewoon in je eigen huis in een ontspannen sfeer foto’s laten maken. Barbara doet het super graag en geniet altijd met volle teugen van zo’n pasgeboren baby met trotse ouders.

Bij lifestyle newborn fotografie leggen we de nadruk op de baby in zijn of haar omgeving en wat minder op de standaard geposeerde foto’s zoals bij de reguliere newborn fotoshoots die voorheen werden gemaakt. Deze fotoshoot hoeft niet perse in de tweede week na de bevalling gemaakt te worden. Het kan uiteraard ook in de derde of vierde week na de geboorte. Dit geeft ons hierdoor wat meer speling om een datum te prikken in onze drukke agenda. Mama kan zo na een heftige bevalling eerst op krachten komen voordat er gelijk alweer een fotograaf over de vloer moet komen.

Onze lifestyle newborn fotografie is inmiddels erg populair en we hebben afgelopen maand weer een paar mooie baby’s op de foto mogen zetten in Den Haag en Zoetermeer.

Voldoende daglicht

Newborn fotografie in je eigen slaapkamer of woonkamer is een prachtige mix van professionele foto’s in je eigen vertrouwde omgeving. We hebben slechts een paar vierkante meter nodig voor prachtige foto’s. Wel hebben we voldoende daglicht nodig want dan komt elke foto het best tot zijn recht. Vaak op het grote bed van papa of mama maar ook de bank in de woonkamer kan als fotolocatie dienen. 

We fotograferen niet alleen de nieuwe wereldburger maar uiteraard ook de pasgeboren baby in de armen van papa en mama, samen met grote broer of grote zus en een familieportret mag zeker niet ontbreken. Een mooie bonte verzameling foto’s voor een zeer betaalbare prijs

Volg ons ook op onze pagina op Facebook om op de hoogte te blijven van onze diensten.

Newborn fotografie in je eigen slaapkamer


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen