Nieuws van Eckhardt Fotografie

Onder toeziend oog van de kerstboom

Onder toeziend oog van de kerstboom

Onder toeziend oog van de kerstboom hebben we de laatste vier fotoshoots gemaakt in onze thuisstudio van 2019. Met twee artistieke fotoshoots en twee prachtige zwangerschapsshoots was het ook nog eens mooi verdeeld. 

Wat ons opvalt bij onze fotoshoots in onze thuisstudio, is dat onze klanten steeds van verder weg komen. Jaren geleden fotografeerden we vooral voor mensen in de directe omgeving door veelal de ‘mond-op-mond-reclame’. Door onze website en het gebruik van social media is ons bereik inmiddels veel breder geworden en weten ook mensen van ver buiten de regio ons te vinden.

Natuurlijk komt het gros van onze klanten uit de regio Den Haag en de kring daarom heen zoals Leiden, Groene Hart en het Westland. Maar de verre uitzonderingen vinden we nog steeds erg bijzonder. Zo hadden we deze maand een vrouw voor een artistieke fotoshoot die speciaal uit Zwolle kwam. Afgelopen week ontvingen we een leuk stel voor een zwangerschapsshoot uit Sprang Capelle, om de hoek van de Efteling.

Het is fijn de bevestiging te krijgen dat onze manier van fotografie anderen aanspreekt. Dat mensen graag dezelfde foto’s willen krijgen zoals wij tentoonstellen in ons portfolio en onze Facebookpagina en dat afstand dan een ondergeschikte keuze is. Het is fijn om deze bevestiging jaar over jaar te zien toenemen.

Onder toeziend oog van de kerstboom gaan we de komende dagen de tijd nemen voor de administratie. Maar ook het bijwerken van onze website en het verwerken van laatste bestellingen uit onze webshop. Onze fototoestellen krijgen even rust tot januari 2020.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen