Wie wij zijn

Wilco & Barbara Eckhardt vormen samen Eckhardt Fotografie. We zijn een bijzonder goed ingewerkt duo. Onze combinatie van ideeën en liefde voor de fotografie, zorgen voor een vrij uniek concept van fotografie waar we graag mensen blij mee maken zonder dat hiervoor de hoofdprijs moet worden betaald.

Wilco en Barbara zijn freelance fotografen want naast de fotografie werken ze beide ook parttime bij een werkgever. Barbara werkt parttime als provinciaal ambtenaar en Wilco is na een carrièreswitch sinds kort verpleegkundige in de (ouderen)zorg. HIER kun je zijn populaire blog volgen met aangrijpende verhalen.

Freelance of niet, we zijn wel professioneel. We hebben beide onze opleidingen doorlopen, stages gelopen bij professionele fotografen en hebben inmiddels de nodige jaren ervaring. Nog steeds volgen we beide jaarlijks workshops en cursussen om onze kennis optimaal te houden en uit te breiden waar nodig. Vanzelfsprekend staat Eckhardt Fotografie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Wilco is een geboren en getogen Hagenees en de oudste van het stel. Wilco is specialist op het gebied van artistieke naakt- en lingeriefotografie. Naast het fotograferen legt Wilco ook graag uit hoe fotografie in zijn werk gaat. Hiervoor organiseert hij klassikale workshops, WorkshopWalks en geeft hij privéles.

Barbara is met haar bouwjaar 1985 de jongste en de mooiste. Misschien komt het door het leeftijdsverschil maar we vormen sinds 2009 een onafscheidelijk getrouwd koppel dat elkaar blindelings aanvoelt en dat is terug te zien in onze fotografie. Barbara’s fotografie specialiteiten liggen vooral bij de zwangerschapsfotografie, lifestyle new born fotografie en de bruidsreportages.

Onze thuisstudio

In een handomdraai maken wij van onze woonkamer een professionele fotostudio. Onze thuisstudio beschikt over een witte en een zwarte achtergrond, professionele studioflitsers en een grote collectie toebehoren. Een zwangerschaps- of artistieke fotoreportage kan zo op een ongedwongen sfeer in een huiselijke omgeving worden gemaakt zonder dat we de huur van een bedrijfspand hoeven te verrekenen met de prijs van de reportage. 

Fotoshoots in onze thuisstudio vinden vooral plaats op doordeweekse dagen in de avonduren om 20.00 uur. In het weekend overdag is er zeer beperkt een mogelijkheid voor een fotoshoot in onze thuisstudio. Een fotoshoot in onze thuisstudio wordt bij voorkeur ruim van te voren geboekt om teleurstellingen te voorkomen. In de regel zijn we 4 – 6 weken vooruit volgeboekt.

Lees en bekijk HIER meer over onze unieke thuisstudio. Knus, klein en gezellig maar vooral mooie foto’s!

De bruidsreportage

Met twee fotografen beleven we elke bruiloft zeer intensief. We zijn in staat om een zeer uitgebreide huwelijksreportage te maken tegen relatief lage kosten. Met twee camera’s kunnen we de hele huwelijksdag vanuit meerdere posities prima in beeld brengen. De één start de dag bij het aankleden bij de bruid, de ander bij de bruidegom. Maakt de één de foto’s van het overhandigen van de trouwringen, de ander maakt op dat moment een foto van moeder of oma die net een traantje wegpinkt. Het resultaat is een ultieme vastlegging van misschien wel de belangrijkste dag in je leven.

Na de huwelijksreportage bewerken we alle foto’s optimaal en stellen we ze allemaal digitaal beschikbaar zonder bijkomende kosten. Lees HIER alles over onze bruidsfotografie.

Wilco & Barbara Eckhardt vormen samen Eckhardt Fotografie. Al meer dan 10 jaar!

Maak eens een vrijblijvende afspraak met ons om jullie wensen te bespreken.

Jaaroverzicht Lifestyle Newborn Fotografie