Nieuws van Eckhardt Fotografie

Zwangerschapsfotografie in de buitenlucht

zwangerschapsfotografie in de buitenlucht

Zwangerschapsfotografie in de buitenlucht is met dit mooie weer natuurlijk ideaal. Vooral in Den Haag is het kiezen van een mooie locatie niet zo heel er moeilijk. Den Haag kent veel mooie landgoederen, parken en natuurlijk de duinen met 11 kilometer strand. 

De zomer betekent voor ons ook weer extra veel buitenfotografie. Niet alleen loveshoots, bruidsfotografie en familieportretten maar natuurlijk ook zwangerschapsfotografie. Ook met onze beperkte tijd en onze volle agenda proberen we hier altijd wel tijd voor te vinden. 

Zwangerschapsfotografie in de buitenlucht is voor ons vooral spelen met natuurlijk licht in combinatie met ons model en de omgeving. Vaak bijzonder kleurrijk in deze tijd van het jaar. Toch kiezen we ook wel eens voor een zwart/wit variant om ons model extra uit te lichten op een zachte manier. Op deze manier is de foto uitermate geschikt van een mooie uitvergroting voor aan de muur omdat een zwart/wit foto in elk interieur past.

Het spreekt voor zich dat we met zwangerschapsfotografie in de buitenlucht altijd rekening houden met enige privacy en discretie. De kennis van de mooiste parken in Den Haag komen daarbij goed van pas. Er is altijd wel een bijzonder plekje te vinden voor foto’s zoals deze. We hebben hiervoor expres gekozen voor het rustige landgoed Oosterbeek en niet voor bijvoorbeeld het drukke Zuiderpark.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen