Nieuws van Eckhardt Fotografie

Zwangerschapsfotografie is de feelgood factor

Zwangerschapsfotografie is de feelgood factor

Zwangerschapsfotografie is de feelgood factor voor elke zwangere vrouw. Sterker nog: als je zwanger bent, ben je een wandelende feelgood factor voor heel veel andere mensen. Let maar eens op! Wedden dat veel mensen spontaan beginnen te glimlachen als ze je zien? Dit effect gaat trouwens nog wel een tijdje door, ook als je baby’tje er is. Mensen worden simpelweg vrolijk van zwangere vrouwen.

Doorgaans leven mensen nogal in hun eigen wereldje en helpen we andere mensen alleen als er iets gebeurd is, bijvoorbeeld als er iemand valt op straat. Nu je zwanger bent, bieden mensen je spontaan hun stoel aan, willen ze dingen voor je dragen en is iedereen vaak net dat beetje vriendelijker en geduldiger. Super leuk! 

Niet alleen is iedereen vriendelijker tegen je wanneer je zwanger bent, maar je maakt ook veel sneller contact. Met andere moms en moms-to-be natuurlijk, maar ook met totale vreemden. Mensen vragen je spontaan hoe het met je gaat of zeggen dat je er mooi uitziet. Zo voel je je extra gehoord!

Wij doen graag mee met de feelgood factor en genieten van elke zwangerschapsshoot. Ook al ben je zenuwachtig en sta je niet graag op de foto, we stellen je op je gemak en nemen ruim de tijd. We maken alleen die foto’s die jij mooi vind en waar jij je prettig bij voelt. Ja, we hebben veel blote buiken, vrouwen in mooie lingerie en met gedeeltelijk of geheel artistiek naakt als onze kenmerkende stijl van fotografie. Maar wil jij dit niet, dan doen we dat niet. Dat klinkt simpel en dat is het ook.

En wil je tijdens de fotoshoot maar wat graag vertellen hoe trots je bent, hoe spannend je de bevalling vindt of gewoon even klagen dat de zwangerschap nu wel lang genoeg geduurd heeft met al die zwangerschapskwaaltjes…….. Wij weten echt waar jij het over hebt uit eigen ervaring en praten graag met je mee 🙂 

Zwangerschapsfotografie is de feelgood factor voor een zwangere vrouw maar zeker ook voor ons. In de nasleep van de Corona-crisis is het heerlijk druk in onze vertrouwde thuisstudio. We genieten weer als vanouds met al die zwangere dames met of zonder hun partner voor onze fotocamera. 

Zwangerschapsfotografie is de feelgood factor


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen