Zwangerschapsshoot op het strand bij zonsondergang

Zwangerschapsshoot op het strand bij zonsondergang

Zwangerschapsshoot op het strand bij zonsondergang doen we zo ontzettend graag. Drie jaar geleden hebben we dat samen enkele keren gedaan maar na de kennismaking van Shannon en Ben, zagen we nog een leukere fotoshoot voor ogen: een zwangerschapsshoot van twee zwangere vrouwen tijdens zonsondergang.

Het leukste van een fotoshoot tijdens zonsondergang is het wisselende decor dat per minuut verandert. We beginnen dan ook graag al tijdens het gouden uurtje en werken zo naar de zonsondergang. E.e.a. is bij een zwangerschapsshoot uiteraard afhankelijk van de gesteldheid van de zwangere dame die de hoofdrol speelt in deze fotoshoot. Een uurtje foto’s maken lukt vaak nog wel bij een zwangere vrouw van rond de 33 of 34 weken maar erg veel langer wordt vaak simpelweg te zwaar en zeker op het strand.

Drie jaar geleden waren Barbara en Shannon ook niet meer de meest fitte dames dus moest er snel gehandeld worden. Trappen lopen of minuten lang door het mulle zand was geen optie meer. Een mooie mogelijkheid om dan toch de branding te bereiken zonder al teveel ‘toeschouwers’ is dan het strand nabij het zuidelijk havenhoofd van Scheveningen.

De afgelopen week, direct na de zwangerschapsshoot in onze thuisstudio, waren de dames meer dan veelvuldig aan het over en weer appen. Een klik die er was resulteerde in de uitnodiging om samen de fotoshoot te maken. Het werd een gezellige boel en we hebben een serie mooie foto’s gemaakt. Inmiddels zijn we drie jaar verder en zijn Barbara en Shannon nog steeds bijzonder goed bevriend.

Vier dagen later waren we, drie jaar geleden, weer op dezelfde locatie voor een fotoshoot. Toen stonden we zelf in de spotlights en mocht Andrea ons fotograferen. Die herinnering komt vast ook nog voorbij. We kunnen er naar blijven kijken…..

Zwangerschapsshoot op het strand bij zonsondergang. Als alles goed verloopt hopen we er dit jaar nog een paar te maken. We kijken er nu al naar uit!

zwangerschapsfotografie tijdens zonsondergang op het strand van Den Haag

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen